Recent comments

Friss Hírek

Raiola: Balotelli nem lesz eladva januárban

Néhány óra még van januárig, de úgy tűnik, hogy már most megvan a téli marcato vezető híre. 


Két nappal ezelőttig betonbiztos volt Balotelli jövője a Milannál, de mostanra ez megváltozott.
 
Szombaton délelőtt bombaként robban a hír, hogy Silvio Berlusconi januárban megválna Mario Balotellitől, aki a tavalyi szezonban góljaival a BL-be segítette a piros-feketéket, de fegyelmezetlenségeivel sok borsot is tört kenyéradói orra alá. A sztorit a Secolo XIX nevű napilap szellőztette meg,, aminek nagyobb hitelességet adott az is, hogy Berlusconi és Balotelli kapcsolata nem nevezhető felhőtlennek, sőt a korábbi miniszterelnök egy alkalommal “rohadt almának” nevezte az önfejű támadót. A klub azonban igyekezett minél előbb gátat vetni a további találgatásoknak, és egy hivatalos közleményben cáfolta a felröppent pletykát.

A történet azonban itt nem ért véget, és egyelőre úgy látszik hogy nem csillapodnak a kedélyek Balotelli körül. Az ügyben megszólalt a játékos ügynöke, Mino Raiola is, aki nyilatkozatával újabb lökést adott a találgatásoknak.

“Balotelli szeretné elhagyni a Milant már januárban. Nem tudjuk még hova mehet, várjuk a lehetőségeket. A Chelsea is egy lehet ezek közül.” – mondta Raiola. A dörzsölt játékosügynök nyilatkozata homlokegyenest ellentmond az olasz klub közleményének, bár azt még nem lehet tudni, hogy esetleg egy kitalált hírről van szó, vagy Raiola próbál a zavarosban halászva újabb jövedelmező üzletet kötni.

Raiola közben cáfolta, hogy a fentieket ő nyilatkozta volna, és cáfolta ügyfele klubváltását.

“Nem beszéltem ilyenről senkivel, ezek mind hazugságok, az újságírás legalja. Egyetértek a Milan hivatalos közleményével, Balotelli nem lesz eladva januárban.” – jelentette ki a híres játékosügynök.

Bármelyik variáció is az igaz, a mercato legnagyobb kérdése az lehet, hogy mi lesz Balotelli jövője. A milannews.it internetes portál már arról számolt be, hogy ha Balotelli mégis elhagyná a Milant, akkor a helyettese Edin Dzeko lehet, akit a Tuttosport szerint az Inter is szívesen leigazolna. Mindenképp Balotelli eladása ellen szól, hogy ha a Milan megválik az olasz támadótól, akkor a helyére kinézett Dzeko nem tudja őt pótolni a Bajnokok Ligájában.



Összehasonlításképp Balotelli eddig 25 Serie A mérkőzésen 18 gólt szerzett a Milan színeiben a City-nél pedig 54 angol bajnokin 20-szor volt eredményes, míg Dzeko 90 Premier League találkozón 34 alkalommal köszönt be az ellenfeleknek.

forrás: acmilan.hu