Recent comments

Friss Hírek

Tévez: A gólkirályi és a bajnoki címet is akarom

A vasárnapi mesterhármast követően Carlos Tevez a bajnoki cím elnyerésére koncentrál, valamint a legtöbb gólt kívánja szerezni a bajnokságban, miután a hét közepén a BL álmok véget értek.


A torinói együttes tegnap lesöpörte a pályáról a Sassuolo csapatát, mintegy feltámadt a szerdai, Galatasaray elleni sokkot követően, az argentin csatár pedig megszerezte bajnokságbeli nyolcadik, kilencedik és tizedik gólját is az otthon aratott győzelem során.
 
Az egykori Manchester City csatár úgy nyilatkozott, hogy véleménye szerint a győzelemmel a bianconero csapat kicsit köszörült a csorbán, ő pedig a gólokat követően a bajnoki címet és a capocannoniere díjat vette célba.

„Európában játszani más, mint Olaszországban, mivel a kontinenstornán inkább a minőség felé mutat a mérleg nyelve.” - nyilatkozta a nyáron Torinóba költözött csatár a Mediaset Premium munkatársainak, amikor azok arról kérdezték, miért képes a klub olyan könnyedén gólt lőni a bajnokságban, miközben ez Európában nem jön össze.

„Először is meg akarom nyerni a bajnokságot a Juventus csapatával, aztán szeretnék a góllövő lista élén zárni a Serie A bajnokság végén. Bár ez utóbbi csupán másodlagos cél.”

Antonio Conte csapatára a téli szünet előtt még két meccs vár: szerdán az Avellino együttese utazik Torinóba kupaküzdelmek lebonyolítása érdekében, december huszonkettedikén pedig a Juventus utazik Bergamóba, hogy bajnoki meccset játsszon az Atalanta csapatával.

forrás: juventuz.blog.hu