Recent comments

Friss Hírek

Marotta: A klub Conte mögött áll

Az Atalanta elleni magabiztos győzelmet követően, Antonio Conte nem állt a média rendelkezésére, hogy ezzel is tiltakozzon a legújabb bundavádak ellen, így a klub igazgatója, Beppe Marotta válaszolt az újságírói kérdésekre.


"A klub kötelessége, hogy támogassa az edzőt, s segítsen neki abban, hogy nyugodt maradhasson." - nyilatkozta Marotta a Sky Sport Italianak.

"Keserűséget érez, mert a nevét újra és újra besározzák, amikor csak új fejlemény történik a bundabotránnyal kapcsolatos nyomozások során, annak ellenére, hogy már súlyos árat fizetett. Nem kíván állandóan válaszolni egy olyan ügyben, amely már messze a háta mögött van."

A zebramezes csapat 744 percnyi játék után kapott gólt a bajnokságban, de így is meggyőző fölényű, 4:1-es győzelmet aratott az Atalanta ellenében.

"Nem szabad az öt pontos előnyünkkel foglalkoznunk, mert a folyamatosság, az eredmények és a mutatott teljesítmény fontosabbak annál. Az Atalanta gyors választ adott, de összességében a Juve rászolgált a győzelemre."

"Ez egy egységes csapat, valódi elszántsággal. A győzelem céljából épült ez a csapat, minden egyes évben tovább erősödve, s azt kell mondanom, hogy Fernando Llorente és Carlos Tévez ma letette a névjegyét."

Marottát természetesen megkérdezték a januári átigazolási szezonról is, hiszen míg Mirko Vucinic a lehetséges távozók, addig Radja Nainggolan a lehetséges érkezők közé tartozik.

"Mirko felépülőben van egy térdsérülésből. Ha valaki távozni szeretne, azt el fogjuk engedni, azonban tudomásom szerint mindeddig még senki sem adott hangot ennek a szándékának."

"Ami Nainggolant illeti, remek játékos, olyan, aki ideálisan illeszkedhet Conte Juventusának filozófiájába. Kiváló kapcsolatot ápolunk a Cagliarival, s majd meglátjuk, mi történik."

"Az ő érkezése azt jelentené, hogy pénzzé tesszük Arturo Vidalt? Nem, legalábbis ebben a szezonban nem lesznek nagy nevek a távozók között."

forrás: juventuz.blog.hu