Recent comments

Friss Hírek

Robinho: Alig várom, hogy újra játszhassak

Robinho, a Milan támadója már nagyon várja, hogy visszatérhessen a pályára. 


A brazil játékos beszélt a sérüléséről, a jövő nyári világbajnokságról, az Atletico Madridról és a Santosról is.
 
Robinho 2010 nyarán csatlakozott a Milanhoz az angol Manchester Citytől mintegy 18 millió euró körüli összegért cserébe. A brazil támadó azóta 130 mérkőzésen 30 gólt szerzett. A jelenlegi szezonban 18 meccsen 3 gólt szerzett és összesen 925 percet töltött a pályán.

“A csapat sokat változott és nincs jó szezonunk. Annak ellenére, hogy már továbbjutottunk a Bajnokok Ligája Kieséses szakaszába, kevés pontunk van a bajnokságban. Az út még nagyon hosszú és reméljük, hogy a jövőben rendbe fogunk jönni” – mondta Robinho, aki egy hete Brazíliában nyaral.

“A sérülésem? Volt egy váll sérülésem, de hála Istennek nem volt komoly. Örülök, hogy felépültem a sérülésemből és már alig várom, hogy újra játszhassak. Jól kezdtem a szezont és jó mérkőzéseket játszottam. A sérülésem előtt már játszottam a nemzeti csapatban. A célom az, hogy visszaszerezzem a fizikai állapotomat, szeretnék teljesen a Milanra összpontosítani és a kezdőcsapatba kerülni. Magasak az elvárások, de tudom, hogy mennyire fontos lesz a 2014-es év”.

“Atletico Madrid? A spanyol csapatok ellen mindig nehéz játszani, és az Atletico egy nagyszerű együttes. Óvatosnak kell lennünk, mert egy olyan csapattal játszunk, amelynek olyan nagyszerű támadója van, mint Diego Costa. Nem lesz könnyű és minden bizonnyal sok nehézséggel kell majd szembenéznünk”.

“Visszatérés a Santosba? Nem tudom. A Santos az a klub, ahol felnőttem. Tisztelem és kedvelem a szurkolókat. Majd meglátjuk, mi történik. Úgy gondolom, hogy a visszatérés nehéz lenne, hisz szerződésem van a Milannal. Viszont a jövőm Isten kezében van” – fejezte be.

A csapat brazil 7-esének szerződése 2016-ban jár le és minden bizonnyal marad a csapatnál.

forrás: acmilan.hu