Recent comments

Friss Hírek

Milan: Zaccardo plusz 5 millió euró Palettáért?

A  Milan 5 millió eurót plusz Cristian Zaccardo játékjogát ajánlotta a Parmának az argentin védőért, Gabriel Palettáért.


A 27 éves védő 2010-ben csatlakozott a Parmához és azelőtt már a Liverpoolban és a Boca Juniorsban is megfordult.

A hírek szerint a Milan 5 millió eurót, plusz Cristian Zaccardo teljes játékjogát ajánlotta Palettáért. 

A Parma ezt az ajánlatot elutasította arra hivatkozva, hogy az ár túl alacsony és 8 millió euróért plusz Zaccardoért hajlandóak megválni az argentin védőtől. Ugyanakkor a rossoneri vezetősége nem szeretne ennyit kifizetni, de úgy tűnik, a tárgyalások folytatódnak.

Paletta szerződése jövő nyáron jár le a Parmánál. Az előző idényben 36 mérkőzésen lépett pályára, 1 gólt és 1 gólpasszt jegyzett, összesen 3207 percet töltött a pályán. A kivásárlási árát a transfermarkt.de 8 millió euróra becsüli.

Eközben az Atalanta vezetősége bejelentette, megszerezték Mario Yepest, aki egy ingyenes transzfer keretein belül csatlakozik hozzájuk. Yepes a napokban orvosi vizsgálatra jelentkezik új klubjánál majd aláírja szerződését. 

Továbbá az olasz élvonalban szereplő Torino új kapus után néz, miután Jean Francois Gillet 43 hónapos eltiltás miatt nem áll rendelkezésre. A Torino vezetősége Stefano Sorrentino, Emiliano Viviano és Marco Amelia közül választ.

forrás: acmilan.hu