Recent comments

Friss Hírek

Milan: Galliani kedden Moszkvába repül Hondáért

Keisuke Honda, az orosz élvonalban szereplő CSZKA Moszkva középpályása büszke arra, hogy egy nagy klub érdeklődik iránta.



Szinte már biztos, hogy a japán Keisuke Honda a Milanban folytatja. A kérdés az, hogy még idén nyáron, vagy majd januárban csatlakozik az olasz együtteshez. 

A játékos ügynöke és egyben testvére a közelmúltban tárgyalt majd megegyezett a Milan vezetőségével a személyes feltételekben. A jövő héten pedig Honda ügynöke azon fog dolgozni, hogy meggyőzze a CSZKA vezetőségét, hogy Honda már most  a Milanhoz szerződjön.

„A jövőm? Nem is tudom, mit mondjak. Sokkal jobb lenne, ha a bátyámat vagy a CSZKA vezetőségét kérdeznék az ilyen dolgokról. Tisztában vagyok vele, hogy egy nagy klub érdeklődik irántam és erre nagyon büszke vagyok” – mondta Honda a sovsport.ru weboldalnak.

A japán válogatott középpályás várhatólag 2017-ig írhat alá a Milanhoz és évente 2,5 millió eurót kereshet. Honda eredeti posztja támadó-középpályás, de jobb oldali támadóként is bevethető. A jelenlegi keretben Kevin-Prince Boateng és Riccardo Saponara szerepel a támadó-középpályás pozícióban.

Eközben a Milan vezetősége a jövő héten újra próbálkozik Honda kivásárlásával. A klub 3-4 millió euró körüli összeget szán a transzferre. Kedden ill. szerdán Adriano Galliani a játékos menedzserével Moszkvába utazik, hogy tárgyaljanak az orosz klubbal.

forrás: acmilan.hu