Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Floccarit adnák Pinilláért

Megint egy potenciális csereüzletről lesz szó: az előző Juve-Napoli ügy után itt a Lazio és a Cagliari az érintett, azonban annyiban különbözik a helyzet, hogy konkrét ajánlatot is tettek már a rómaiak. 


Viszont ez már nem olyan szép, kölcsönösen előnyös csere lenne.

A Gazzetta legalábbis konkrét ajánlatról tud, amelyet a Lazio vezetése tett: Sergio Floccarit ajánlották fel Mauricio Pinilláért. Ez az ügylet már nem olyan mint amit az előző cikkben említettünk, igazából csak az egyik klub járna jól vele.

Pinilla fiatalabb, és gólerősebb is mint Floccari, és mind a ketten elég keresettek. 

Egyvalami mozdíthatja afelé a Cagliari vezetőségét, hogy elfogadják az ajánlatot: ha Pinilla távozni szeretne. Ezt pletykálták már, azonban eddig nem több pletykánál, és korábban Pinilla többször hangsúlyozta, hogy nagyon jól érzi magát Cagliariban.

Illetve az is felmerült, hogy azért váltana klubot a chilei támadó, mert nem biztos a kezdőtagsága Ibarbo és Sau miatt – na de a Lazióban még ennél is rosszabb helyzetben lenne, hiszen ők egy csatárral állnak föl, és az általában Klose. 

Így hát amennyiben a Cagliari csatára sem szeretné, nem gondoljuk hogy lenne ebből valami, hacsak a Lazio nem tesz még hozzá némi pénzt is.

forrás: azzurri.co.hu