Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Marrone új szerződést kaphat

A Juventus saját nevelésű játékosa szerződést hosszabbíthat klubjával, azonban valószínűleg így is kölcsönben töltheti a következő szezont.


A 23 éves játékos hasznos teljesítményt nyújt mind védekező, mint pedig középpályás szerepkörben, azonban még így is csupán 10-szer lépett pályára Antonio Conte csapatában az elmúlt szezonban. 

A torinóiak azonban nem szeretnék elherdálni a tehetségét, ezért kölcsönadják a következő szezonra, hogy tudjon némi tapasztalatot szerezni és képes legyen beharcolni magát a kezdőbe.

A Tuttosport szerint a Bianconeri mindenáron meg akarja tartani Marrone-t, azonban esélyt szeretne adni a játékosnak, hogy nevet szerezzen magának Olaszország szerte, ezért kölcsönadnák egy másik Serie A-s klubnak.

Az U21-es válogatott és képviselői azon dolgoznak, hogy egy 2018-ig tartó szerződést írjanak alá a csapattal, ezután pedig a kölcsönadás feltételeit és lehetséges célpontjait beszélnék meg a vezetőséggel. Sajtóértesülések szerint a Fiorentina mutatja a legnagyobb érdeklődést a fiatal játékos iránt.

Luca Marrone a Juventus utánpótlásrendszeréből került fel a felnőtt csapathoz 2009-ben. Azóta folyamatosan az Öreg Hölgy szolgálatában állt, kivéve a 2010-11-es szezont, amikor kölcsönben a Siena együttesénél játszott.

forrás: Juventusfc.hu