Recent comments

Friss Hírek

Juventus: A dél-amerikai duó együtt küzd a sikerért

Amikor az ember olyan játékosokat lát egymás mellett mint Arturo Vidal és Carlos Tévez, egyből meg lehet érteni, miért akar egy olyan nagy cég szponzori szerződést kötni a Juventusszal, mint a Bwin.



A csapat legújabb szponzora tehát a sportfogadásokkal foglalkozó cég, a hivatalos bejelentést követő sajtótájékoztatón nyilatkozott a két dél-amerikai játékos a szezon első tapasztalatairól, elmondásuk szerint az első chatilloni edzés során Antonio Conte nem kímélte fiait, Tévez meg is jegyezte:

„Azt már most meg tudom mondani, hogy sokkal többet fogok itt futni, mint Angliában tettem, már az első edzésen is rengeteget futottunk.”

A Juventus új 10-ese osztja Antonio Conte véleményét, mely szerint az edzéseken mutatott kemény munkának meg lesz az eredménye, nagy sikereket érhetnek el.

„Remek csapatunk van, képesek vagyunk elhódítani sorban a harmadik scudettot is. Ez a legfőbb célunk, de emellett nem szeretnénk csalódást okozni a BL-ben sem, ez azonban továbbra is csak egy álom számunkra… Én csak szeretnék minél keményebben dolgozni és minden tőlem telhetőt megtenni a csapatért.”

A sajtótájékoztatón Tévez mellett ült Arturo Vidal, aki elmondása szerint már régóta figyelte az argentin játékát.

„Ahogy látom, már jól beilleszkedett. Carlos egy igazi bajnok, párszor már keresztezték egymást útjaink, mikor a hazánk válogatottjával egymás ellen játszottunk, és mindig a legjobbak közé tartozott. Már akkor figyeltem a fejlődését, amikor még az argentin Boca Juniors játékosa volt, mindig nagyra becsültem őt.”

Tény, hogy Tévez a világ legjobbjai közé tartozik, ez azonban ugyanígy elmondható Vidalról is a saját posztján, akiért óriási klubok állnak sorban.

„Jó hallani, hogy olyan nagy csapatok szeretnének leigazolni, mint a Real Madrid, azonban maradni szeretnék. Nagyon fontos számomra a tény, hogy a Juventus minden áron meg akar tartani.”

forrás: Juventusfc.hu