Recent comments

Friss Hírek

Genoa: Tőzsér a kitaszítottak körében edz, hazatérése kizárt

Tőzsér Dániel, az olasz élvonalbeli Genoa magyar labdarúgója nem utazhatott el csapata ausztriai edzőtáborába, és mint arról olaszországi források alapján beszámoltunk, Fabio Liverani vezetőedző nem számít rá a következő idényben.


A játékos menedzsere nem cáfolta a hírt, noha úgy tudni, Liverani a játékosnak semmit sem mondott a döntés hátteréről.

„A kölcsönadás látszik a legvalószínűbb lehetőségnek – mondta Filipovics Vladan, a játékos menedzsere a Nemzeti Sportnak, elvetetve azt az eshetőséget, hogy az olasz másodosztályban kötne ki ügyfele. – Dani Serie A-szintű játékos, huszonkét meccset játszott a szezonban, így Olaszországban élvonalbeli klubok jöhetnek szóba. 

Van érdeklődés Spanyolországból és Angliából is. Hogy a Watford ajánlatából mi igaz? Volt róla szó, és él is még a kapcsolat, amelyet nyilván elősegít, hogy olasz vezetősége van a klubnak, a tulajdonos pedig Gino Pozzo, az Udinese első embere. 

Van-e esély arra, hogy Tőzsér Dániel hazatér az NB I-be? Ez a lehetőség ki van zárva."

Tőzsér szerződése még három évig érvényes a Genoánál, úgyhogy a helyzetet nem egyszerű megoldani, merthogy – és erre a játékosügynök is utalt – nehéz eladni olyan játékost, akire a saját klubja nem tart igényt.

Jelenleg csak azt lehet tudni teljes bizonyossággal, hogy a megállapodás értelmében a genovai klub köteles edzéslehetőséget adni Tőzsérnek, aki ennek szellemében a hét második felében a „kitaszítottak" társaságában el is kezdi Genovában a tréningeket. 

forrás: NSO