Recent comments

Friss Hírek

De Laurentiis: Cavani ára irreális

Legalábbis a Napoli elnöke, Aurelio de Laurentiis úgy véli, hogy csak a PSG fizetne érte 63 millió eurót.


A nápolyi csapat első embere szerint a labdarúgásnak nem tesz jót, hogy néhány klubot üzletemberek irányítanak, akik senkire nem sajnálják a pénzüket.

Edinson Cavani szerződésben szerepel egy záradék, mely szerint 63 millió euró ellenében bárki viheti. Ha ez nem lenne, akkor Aurelio de Laurentiis számára nem is volna kérdés, hogy eladja-e a klub legnagyobb sztárját vagy nem.

“Visszautasítanám az ajánlatot, ha az a záradék nem lenne. Ez elvi kérdés. Nem lehet mindent pénzért megvenni,  nem etikus” – fogalmazta meg kritikáját a Paris Saint-Germain átigazolási politikájával kapcsolatban de Laurentiis.

A hírek szerint Cavani szerződtetése már csak időkérdése a párizsiaknál, hiszen a Ligue 1 bajnoka kész kifizetni a 63 millió eurós vételárat.

“Minden évben emelnem kellett Cavani árát, és most már magasabb ez az összeg, mint amennyit a Bayern München kapott a Bajnokok Ligája győzelemért. Ő jelezte felém, hogy távozna, és ezt a kivásárlási záradék lehetővé teszi számára, bár én biztos vagyok benne, hogy a Real Madrid, a Manchester City vagy éppen a Chelsea nem fizetne ki ennyi pénzt” – tette hozzá az elnök.

A Napoli folyamatosan erősíti keretét az új szezonra, többek között José Callejont (Real Madrid) és Dries Mertenst (PSV) is megszerezte már a klub, de kétségkívül érzékeny veszteség lenne az uruguayi csatár távozása, aki az elmúlt három szezonban kivétel nélkül 20 gól fölé jutott a Serie A küzdelmeiben.

forrás: Futballista.hu