Recent comments

Friss Hírek

Zeman: Összességében elégedett vagyok


A cseh mester összességében elégedett a Napoli ellen mutatott játékkal, azonban természetesen az eredmény csalódás számára.

"Az eredmények tekintetében ez most visszalépés, azonban a csapat megpróbálta nyomás alá helyezni az ellenfelet és ez sokszor sikerült is."- mondta Zeman a 4:1-es vereség után.

"Természetesen a futballban a gólok számítanak, ebből pedig most a Napolinak volt sokkal több. Ennek ellenére a csapat teljesítményével összességében elégedett vagyok. Megpróbáltunk zóna védekezést alkalmazni, de valamit nagyon rosszul csináltunk Cavani góljánál, előfordul az ilyen."


Mattia Destro számos ziccert hibázott a mérkőzés során, majd Pablo Osvaldo váltotta.

"Destro azért nem szerzett gólt, mert kapkodott. Az ő teljesítményével is elégedett vagyok, hiszen nagyon veszélyes volt és számos gólszerzési lehetősége akadt, sajnálatos azonban, hogy ezeket nem használta ki, hiszen egy támadó a gólokból él. Azonban továbbra is hiszünk benne és remek játékosnak tartjuk."

A Roma a karácsonyi szünetben Amerikában vett részt egy turnén és sokan úgy vélték, a jet-lag miatt nem tett jót nekik az utazás a Napoli elleni meccs előtt.

"Nem hiszem, hogy bármit is számított a jet-lag. 6-7 tiszta gólhelyzetünk volt, több mint az ellenfelünknek, viszont amíg ők azt a keveset gólra váltották, addig mi nem. Ilyen a futball."

"Tudtuk, hogy a Napoli kontrázni fog és ez nagyon gyorsan sikerült is nekik. Szép gólokat szereztek, gratulálok nekik. Cavani nagyon gyors, sokkal gyorsabb mint Castan és Burdisso, ezért megpróbáltuk őt nem egyedül hagyni."

A Romának a vereséggel megint nem sikerült felzárkóznia az élbolyhoz.

"Minden egyes vereség elmulasztott lehetőség. A csapatom mindig győzelemre játszik, aztán jönnek a hibák és ezen a meccsen a hibákért gólokkal fizettünk. Viszont örülök annak, hogy a csapat támad és helyzeteket alakít ki."

"Rómában nem könnyű dolgozni, de mi megpróbáljuk végezni a dolgunk és ez a csapat sosem adja fel. Bízom a csapatban, a játékosok is hisznek és remélem, hogy ez a hit a szezon végéig kitart majd." 



asroma.hu