Recent comments

Friss Hírek

Ulivieri nyugalomra inti Zemant és a Juvét



Az Olasz Vezetőedzők Szövetségének elnöke, Renzo Ulivieri azt tanácsolja Zdenek Zemannak és a Juventusnak, hogy próbálják elkerülni a felesleges vitákat.

Mint ismert a Roma nem régiben kinevezett szakvezetője, Zdenek Zeman szerint nem elég nagy büntetés Antonio Conte 10 hónapos eltiltása, ha közben folyamatosan edzheti a csapatot.

A Juventus részéről Beppe Marotta sportigazgató reagált a cseh tréner kijelentésére és felszólította Ulivierit, hogy az Olasz Vezetőedzők Szövetségének elnökeként foglaljon állást az ügyben.

„Úgy gondolom, hogy tiszteletben kell tartanunk azokat a szabályokat és előírásokat, melyek kimondják, hogy egy felfüggesztett edzőnek lehetősége van a hét folyamán felkészítenie a csapatát.” – nyilatkozta Ulivieri a calciomercato.com-nak

„Mindenkinek joga van véleményt alkotni, de a szabályokat és a rendeleteket tiszteletben kell tartani. Zeman szavai? Ez az ő személyes véleménye, de nem kellene megjegyzéseket tennie. 

Úgy vélem, hogy a jelenlegi olasz labdarúgásban és az országban tapasztalható nehéz helyzetben mindenkinek lazítania kellene egy kicsit. 

Ez egy kényes helyzet az országban, ezért úgy gondolom, hogy jobb lenne csendben maradni.”

„A Szuperkupában történteket is nehéz értékelni, de erre is ugyanaz érvényes, amit az előbb mondtam. 

Mindenkinek, köztük a díjátadót bojkottáló Napolit, és a 30 bajnoki címet hirdető Juventusnak is meg kell előznie a vitákat.”


Juventusfc.hu