Recent comments

Friss Hírek

Moggi: Conte ártatlan!


Antonio Contét egy olyan személy biztosította támogatásáról, aki nem éppen tekinthető tanúnak a jelenlegi tárgyaláson – Luciano Moggi megvédte a Juventus trénerét. 

Antonio akár egy 15 hónapos eltiltást is kaphat, hogy ha vétkesnek találják amiatt, hogy a 2010/11-es idényben, még a Siena trénereként nem értesítette a hatóságokat két mérkőzés eredményének befolyásolásáról. 

Moggi ismerős személynek számít a Juve háza táján, és a bíróságokat is gyakran látogatta lévén, hogy a Calciopoli botrány mögött őt tartották az egész rendszer irányítójának.

Luciano a Radio Kiss Kiss-nek nyilatkozott: „Az ügyvédek azon dolgoznak, hogy bebizonyítsák: Conte nem csinált semmit! Antonio egy olyan ember, aki győzni akar, semmi köze a fogadási rendszerhez. 

10 éve ismerem őt, és szóba sem jöhet az, hogy részt vett mérkőzések eredményének befolyásolásában. Úgy tűnik jellemző a jelenlegi szövetségre az, hogy platformot biztosítanak egy olyan személynek, aki bevallotta azt, hogy bundázott, amíg 13 – pártatlan – csapattársa azt mondja, hogy nem igazak ezek az információk.”

Az egyetlen bizonyíték Conte ellen a Siena egykori játékosa, Filippo Carobbio, aki azt állítja, hogy két mérkőzés előtti csapatmegbeszélésen Antonio a találkozó eredményének lefixálására utalt.

A Fegyelmi Bizottság várhatóan csütörtökön reggel hoz döntést.


Juventusfc.hu