Recent comments

Friss Hírek

Dzeko nagy kérdése: Milan vagy Juve?


Edin Dzeko szívesen elhagyná a Manchester Cityt, úticélja pedig a Seria A. Hetek óta megy a találgatás, hogy vajon a Milanban vagy a Juventusban folytatja pályafutását. 

Most a torinóiak kerültek közelebb a bosnyák csatárhoz. 


A Juventus némi nyomást gyakorolt a Manchester Cityre, bár túlzottan nem kell győzködni a Premier League legutóbbi győztesét, hiszen szívesen megválik Dzekotól, csupán egy nagyobb összeget kell átutalni a klub számlájára. 

Korábban a Juve 20 milliót ígért a csatárért, ezt azonban nem fogadta el a City. Így vélhetően továbbra is ezen megy a vita a manchesteri és a torinói egyesület között. Az olasz Tuttosport szerint ettől függetlenül jelenleg a bosnyák támadó leigazolási versenyében a Juve a favorit. Pedig a Milan már 25 milliót ajánlott a játékosért.

Dzekoért egyébként az olaszokon kívül a Bayern München, a Real Madrid is bejelentkezett, a legnagyobb nyilvános ajánlatott pedig egyelőre a milánóiak adtak érte. Igaz a 25 milliós összeget is elutasított a manchesteri klub.

Dzeko 27 millió fontért cserébe került Manchesterbe a Wolfsburgtól. A bosnyáknak még három év hátra van jelenlegi szerződéséből, de többször hangoztatta, hogy szeretne távozni a City-ből, és szívesen játszana a Serie A-ban. 

Roberto Mancini vezetőedző pedig, mivel a leggyakrabban csupán kispados volt a 26 éves játékos, ezért el is engedné.


sport365.hu