Recent comments

Friss Hírek

Milan: A sajtóban már kirúgták, majd cáfolták, hogy eligazol Ibra


Olasz lapértesülések szerint a nyáron lehet, hogy elhagyja az AC Milan együttesét Zlatan Ibrahimovic. A svád válogatott labdarúgó "elvileg" több játékossal is összerúgta a port, de még a főnökeivel sem ápol jó kapcsolatot. Később cáfolták, hogy eligazolna a remek támadó.



Nyáron elhagyhatja az AC Milan együttesét Zlatan Ibrahimovic - szóltak a hírek, amelyek szerint a csatárnak megromlott a kapcsolata Massimiliano Allegrivel és a csapat pár játékosával egyaránt. Az ANSA értesülései alapján a klub edzője, Massimiliano Allegri már tájékoztatta a Milan tulajdonosát, Silvio Berlusconit, hogy a következő idényben már nem számol a támadóval.
Azonban az olasz csapat a napokban kiadott egy rövid tájékoztatót, melynek értelmében az ANSA állítása hamis és valótlan, nem kívánnak megválni játékosuktól. Hétfőn maga a játékos is felszólalt, igaz egy másik ügy kapcsán, mert az elmúlt időszakban többen szóba hozták a Real Madrid együttesével. Ibrahimovic úgy fogalmazott, hogy boldog a San Siróban, és nem gondolkozik a váltáson.
A svéd válogatott 2010-ben érkezett az olasz fővárosba a Barcelona együttesétől, az idei szezonban 28 gólt szerzett 32 Serie A-mérkőzésen.
pepsifoci.hu