Recent comments

Friss Hírek

A mai program


A szerdai játéknapon minden mérkőzésre este háromnegyed kilenckor kerül sor. A Milan két Ibrahimovic-, egy Nocerino- és egy Cassano-góllal 4-1-es, magabiztos győzelmet aratott idegenben a Siena felett, így nem csökkent a hátránya a Juventusszal szemben. A piros-feketék szerdán a tartományi rivális Atalantát fogadják, amely nem kímélte a Fiorentinát, és 2-0-ra verte Joveticséket úgy, hogy a lilák ifjú játékmestere a 67. percbe 2-0-s hátránynál tizenegyest rontott. Elvileg Massimiliano Allegri együttesének nem jelenthet problémát a bergamóiak legyőzése, hiszen az őszi találkozón idegenben is 2-0-ra nyertek, a gólokat akkor Ibrahimovic és Boateng szerezte.


Még mindig versenyben vagyunk a scudettóért, bár esélyeink némelyest csökkentek. Ezen kívül eljutottunk a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában is. Nyernünk kell az Atalanta ellen, ha nem akarjuk, hogy már most a Juventusé legyen a bajnoki cím – értékelte együttese helyzetét Massimiliano Allegri, akinek helyén sokan szívesen látnák az angol válogatottól nemrégiben elköszönő egykori sikerkovács Fabio Capellót.




Az egyébként pocsék szezont futó Inter Andrea Stramaccioni edzősége alatt továbbra is veretlen, és elérte azt, amit úgy másfél-két hónappal ezelőtt csak kevesen hittek volna: a csapatnak minden esélye megvan a BL-selejtezőbeli indulásra. A kék-feketék az eredmények számukra roppantul kedvező alakulásának köszönhetően a már kiesett Cesena ellen kiszenvedett 2-1-es sikerrel az ötödik helyre jöttek fel, szerdai ellenfelük pedig a mindenkire veszélyes Parma lesz. Az emiliaiak a Lecce kiesés elleni küzdelmére fittyet hányva győztesen távoztak a déliektől, és valószínűleg nem lesznek tekintettel szerdai riválisuk elitligás ambícióira sem.


A Juventushoz éppen a pármaiak által elintézett Lecce látogat, a találkozó természetesen mindkét félnek létfontosságú lenne a három pont. A Juventus egy győzelemmel még közelebb kerülhetne a scudettóhoz, a tizennyolcadik Lecce pedig mindössze egy pontra van a még bennmaradó helyen tartózkodó Genoától. Az Öreg Hölgy a montenegrói Vucsinics vezérletével parádézott a Novara otthonában, a délszláv támadó két gólján kívül még Marco borriello és a chilei Arturo Vidal volt eredményes. A szezon első felében a két csapat a Zebrák Leccében is győzni tudtak, óriási meglepetés lenne, ha ez most saját közönségük előtt nem sikerülne.




20:45   AC Milan - Atalanta
20:45   Catania - Bologna
20:45   Genoa - Cagliari
20:45   Parma - Inter
20:45   Juventus - Lecce     Digi Sport
20:45   Fiorentina - Novara
20:45   Lazio - Siena
20:45   Cesena - Udinese



samsungsport.hu