Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: El kell fogadnom a kritikákat


Luis Enrique szerint a Chievo elleni meccsen elfogadhatatlan volt a pálya minősége, azonban igazat ad azoknak, akik az eredmények elmaradása miatt kritizálják őt.

A Roma nem tudta megragadni utolsó lehetőségét a BL-t érő harmadik hely megszerzésére, miután 0:0-ás döntetlent játszott ma délután a veronai Chievo otthonában.

"Ez nem futball meccs volt, ez inkább a vízilabdára hasonlított. Mindkét csapat megtett mindent a győzelemért, de ezen a pályán mi nem tudtunk többet tenni. Miralem Pjanic remek játékos, de sajnos a héten voltak fizikai problémái és nem mertem kockáztatni a játékát ezen a pályán."- kezdete a nyilatkozatát a meccs után a szakember.

"Különösen nincs mit sajnáljak a szezonnal kapcsolatban. Tudjuk, hogy iszonyat hullámzó volt a teljesítményünk, de szerintem ezt nem most kellene megbeszélnünk. Mi mindig egyszerre csak egy meccsel foglalkoztunk és mindig volt valami cél, amihez közel álltunk, de sajnos mindig jött pár rosszabb eredmény és elszalasztottuk az esélyt. Közel álltunk a BL-t érő harmadik helyhez is, de nem sikerült elérni. Valami bizonyára hiányzott. Sokat kell javulnia a védekezésnek és sokkal határozottabbaknak kell lennünk."

"Nem volt valami boldog szezon és nem tudom, hogy mit hoz a jövő, de azt tudom, hogy el kell fogadnom a kritikákat, amik az eredmények elmaradása miatt értek."



asroma.hu