Recent comments

Friss Hírek

Inter: A Bayern klasszisát csábítja Sneijder


Wesley Sneijder, az Internazionale és a holland válogatott középpályása azt tanácsolta válogatottbeli csapattársának, Arjen Robbennek, a nyáron igazoljon az Interbe.


Arjen Robbenen, a Bayern München holland klasszisán egy hónap alatt gyakorlatilag elment a bajnoki cím és a BL-győzelem is, miután mind a Dortmund, mind a Chelsea ellen sorsdöntő büntetőt hibázott a szélső. Ennek következtében talán nem meglepő, hogy a bajor közönség nem fogadta kitörő örömmel játékosát a Bayern kedd esti, holland válogatott elleni barátságos mérkőzésén.



A Bayern szurkolói fújolással adták Robben tudtára, hogy bizony egykönnyen nem fogják megemészteni a BL-döntőn történteket. Robben válogatott csapattársa, az Inter középpályása, Wesley Sneijder nem érti ezt a fajta reakciót.
"Érdekes, amikor Arjen a fináléba vezette a csapatot, senki nem elégedetlenkedett, éppen azért felháborító, amit most csináltak - mondta a keddi találkozó után Sneijder. - Furcsa, hogy egy Bayern-játékost sem talált meg a közönség, csak Robbent. Gyakorlatilag az arcába csapták az ajtót mindazok után, amit tett a klubért. Ha rajtam múlna az átigazolása, azt mondanám neki, hogy jöjjön az Interbe - még ezen a nyáron!"

sport365.hu