Recent comments

Friss Hírek

Agnelli: Sosincs túl korán



Andrea Agnelli kijelentette, csapata 30. bajnoki címként számolja az idén megszerzett Scudettot és elárulta, nem lenne túl korai megnyerni a Bajnokok Ligáját. A 36 esztendős klubelnök a CNN-nek adott interjút nemrégiben.
„Nos, hivatalosan a 28., de minden Juventino tudja, hogy ez a 30.”, jegyezte meg Agnelli. „Ez egy nagyon kényes ügy. A Juventus irányításának egyik kiváltsága, hogy az emberek érzelmein és álmain alapszik – mi ezt a 30.-nak érezzük.”
A Juventus tavaly egyetlen európai kupasorozatba sem tudta kvalifikálni magát, jövőre azonban már a Bajnokok Ligájában lesznek érdekeltek és Agnelli szerint együttese akár még a legrangosabb európai kupasorozatot is megnyerheti.
„Sosincs túl korán. A Juventus mindig a végső győzelem céljával lép pályára minden egyes kupasorozatban.”
A torinóiak egészen a Napoli ellen elveszített Coppa Italia döntőig veretlenek voltak a szezonban.
„Ha azt mondják nekem szeptemberben, hogy ’megnyerjük a Scudetto, de elveszítjük a Coppa Italia döntőt’, kérdés nélkül aláírtam volna, százszor is, rendkívül büszkék vagyunk az elért eredményeinkre. Úgy vélem, ez egy rendkívüli teljesítmény, csak a hab hiányzik a tortáról, ezt azonban jövőre pótolhatjuk. Mindent megtettem azért, hogy a Juventushoz tartozás újfent büszkeség legyen. S rendkívül elégedettek vagyunk, hogy ezt két éven belül sikerült elérnünk. Nincsenek sztárjaink, viszont tele vagyunk sztárjelöltekkel. Arturo Vidal már sztár lehetne – 24 éves, 40-szeres válogatott, ő már sztár lehetne.”
Alessandro Del Piero számára véget ért az út, miután nem kapott új szerződést jelenlegi csapatától.
„Ahogyan azt már többször is mondtam, Alessandro mindig is a Juventust fogja képviselni. 10 évig volt a kapitányunk és micsoda finálé – megszerezni a bajnoki címet, ez egy csodálatos történet. Örökké hálásak leszünk neki.”
juventushungary.hu