Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Menesztették Delio Rossit



Hatalmas káosz dúl Firenzében, a csapat gyenge szereplése soha nem látott feszültségeket szült, mely egészen elképesztő jelenetbe torkollott a violák Novara elleni összecsapásán. A botrány a találkozó 32.perce után tört ki , amikoris a hazaiak vezetőedzője, Delio Rossi 0-2-es állásnál lecserélte a második vendég gólban főszerepet játszó szerb Ljajicsot, melyre a játékos a pályáról levonulóban gúnyos tapssal válaszolt. 

A cinikus gesztus hatására teljesen elvesztette fejét a firenzeiek trénere, ököllel támadt a kispadhoz érkező 20 éves szerbre, s többször is próbálta megütni azt. Végül a cserepadon helyet foglaló technikai stábnak, illetve a tartalék játékosoknak kellett közbeavatkozniuk, hogy ne fajuljon még tovább a dráma.
Az események mindemellett megtették hatásukat, Montolivóék 0-2-ről felállva 2-2-re mentették a találkozót, talán megijedtek mi várhat rájuk az öltzőben egy vesztes mérkőzés után..




Nem sokat váratott magára a firenzei klub lépése a tegnap esti botrányos jelenetek után. A klub presidentéje, Andrea della Valle azonnali hatállyal menesztette Delio Rossit, kinek utódjáról mai napon dönthet a violák vezetősége.
"Sajnos meg kellett hozzuk ezt a döntést.
Ez az utolsó, amit szerettünk volna, de saját érdekében is így kellett tegyünk." - érvelt a kisés rémétől fenyegetett klub vezetője.
azzuri.blog.hu