Recent comments

Friss Hírek

Dzeko túl drága az olasz kluboknak



Edin Dzeko ügynöke elmondta a sajtónak, hogy a Manchester City csatárának feküdne az olasz futball, azonban szerinte egy Serie A csapat sem tudná megfizetni az árát.
A bosnyák játékos 2011 januárjában érkezett az angol bajnokságba a Wolfsburgtól, és első szezonjában kimagaslóan teljesített.
Azonban az elmúlt időszakban egyre kevesebb szerepet kap a 26 éves játékos, aki utolsó nyolc meccsén nem tudott gólt szerezni - eközben Carlos Tevez visszatért a bajnoki listavezető keretébe.
Sajtóértesülések szerint Roberto Mancini nyáron megválna a bosnyák válogatott támadótól, akit az elmúlt hónapokban többször is kapcsolatba hoztak a Juventussal.
Dzeko ügynöke Silvano Martina elmondta a sajtónak, hogy örülnének ha Olaszországba igazolhatna a csatár, azonban mégsem tartja valószínűnek, hogy erre sor kerül.
„Dzeko egy igazi bajnok, de az idei szezonban nem ment neki olyan jól a játék.” mondta Martina a radiocalciomercato.it-nek.
„A City csatárának túl magas az ára, így nem valószínű, hogy egy olasz klub megveszi idén.”
„Szerintem, Edinnek nagyon feküdne az olasz futball, ahol a fizikai és a technikai adottságok a legfontosabbak, mert ezekben ő kimagasló.”
„Angliában más jellemzők a fontosak, emiatt preferáljuk jobban Olaszországot.”
olaszfoci.hu