Recent comments

Friss Hírek

Buffon elszórakozta - egy pont maradt a Juve előnye



Hiába vezetett, csak döntetlent játszott a Juventus a Serie A 36. fordulójában, így az Atalanta ellen nyerő Milan közelebb került a listavezetőhöz

Juventus rögtön nekiesett a Leccének, és a 8. percben meg is szerezte a vezetést, Pirlo ívelése után Marchisio okosan fejelt az ötösre érkezve a bal alsóba. (1-0)
A gyors gól után hátrébb húzódtak a hazaiak, de így is nekik voltak helyzeteik. A vendégeknél volt ugyan többet a labda, de egyáltalán nem találtak rést a torinóiak védelmén, ehelyett inkább utóbbiak vezettek veszélyes kontrákat. Vidal és Pirlo kerültek a legtöbbször helyzetbe, de minden lehetőségük kimaradt.
A szünet után annyiban változott a meccs képe, hogy a Juventus lehetőségei mellett a Leccének is voltak helyzetei. Mindkét oldalon komoly sanszok alakultak ki, de a csatárok mindkét csapatban pontatlanok voltak, illetve a kapusok is hozzátették a magukét a mérkőzéshez.
Egészen a 85. percig, amikor a korábban is sokszor cselezgető Buffon hosszan vett át egy hazaadást, a letámadó Bertolacci pedig elvette tőle a labdát, és az üres kapuba passzolt. (1-1)
A zebramezesek megpróbáltak újabb gólt szerezni, de nem jártak sikerrel, így meglepetésre döntetlennel ért véget a meccs.

Juventus–Lecce 1–1 (Marchisio 8., ill Murier 85.)


NSO.hu