Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Csak akkor marad esélyünk ha nyerünk



Noha Milánóban is úgy vélik, hogy a bajnoki címet csak akkor nyerhetik meg, ha a Juventus előbb elveszíti, a harcot természetesen eszük ágában sincs feladni.
„Versenyben vagyunk még, ámbár kétségtelen, az esélyeinket csökkenti, hogy három fordulóval a vége előtt a Juventus hárompontos előnyben van, ráadásul az egymás elleni eredményeink mérlege neki kedvez. Az egyetlen, amit tehetünk, hogy meccseink megnyerésére összpontosítunk″ – mondta Massimiliano Allegri vezetőedző.
A Milan trénere az Atalanta elleni csapat összeállításakor valószínűleg az Inter elleni vasárnapi derbire is sandít majd. Sajtóinformációk szerint Antonio Cassano ezúttal nem kezd, helyette a fiatal Stephan El Shaarawy lesz Zlatan Ibrahimovic párja a csatársorban. A keretben a felépülő Massimo Ambrosini és Robinho is helyet kapott.
Noha az Atalanta jó idényt fut, és bármely ellenfelének képes feltüskézni az útját, az elmúlt öt próbálkozásból egyszer sem tudta legyőzni a Milant – igaz, előtte (2007–2008) oda-vissza leckéztette.
NSO.hu