Recent comments

Friss Hírek

Újabb Darmian-ajánlatot dobtak vissza

Továbbra is kitartóan állja az ostromot a Torino, a Bikák egyelőre mindent megtesznek, hogy ne engedjék el a kitűzött áron alul válogatott szélsőjüket. 


A legfrissebb ajánlat visszadobása után talán más csapatok is megértik: 20 millió alatt ez nem fog menni… 

Matteo Darmian megszerzéséért pedig a Bayern München, a Roma és a Napoli mellett ezúttal nem kisebb név, mint a Manchester United szállt harcba, akiknél mint tudjuk, pénz van bőven az erősítésekre. Ennek ellenére a Vörös Ördögök sem rögtön egy 20 milliós ajánlattal kopogtattak a torinói csapatnál, bár való igaz, hogy a Sky Sport Italia értesülései szerint kínált 15 millió (12+3, ha pontosak akarunk lenni) már nincs olyan messze a Bikák elképzeléseitől.

Ennek ellenére Urbano Cairo elnök úr ismét hangsúlyozta, hogy 20 millió alatt nem hajlandók értékesíteni jelenlegi legnagyobb értéküket, aki tehát komolyan szeretné megszereznie Darmian aláírását, annak, nincs mese, perkálnia kell.

A rendkívül sokoldalú Darmian érthető módon hívta fel magára a világ figyelmét, hiszen klubjában és a válogatottban is stabilan jó teljesítményt nyújt, legyen szó akár 4 védős rendszerről, akár 3-5-2-ről, akár a védelem vagy a középpálya jobb vagy éppen bal oldaláról.

forrás: azzurri.co.hu