Recent comments

Friss Hírek

Megszerezték a Serie A egyik legkeresettebb játékosát

Bár a hivatalos megerősítésre egyelőre mindkét klub részéről várni kell, nagyon úgy tűnik, hogy a Napoli nyerte a nyár egyik legérdekesebb versenyfutását, így kék mezben folytatja karrierjét a Serie A egyik legkeresettebb játékosa.


A brazil Allan megszerzéséért ugyanis több csapat is harcba szállt, külföldi ajánlatok mellett a Juventus, a Roma és a Milan is szívesen látta volna a hírek szerint az Udinese verőlegényét. 

A végső befutó azonban nem a fent említett csapatok közül került ki, az ügy végén ugyanis a Napoli szimpatizánsai örülhetnek a 24 éves játékos érkezésének.

Az üzlet részletei egyelőre nem kerültek nyilvánosságra, de valószínűleg jó pénzt fizet, valamint Duvan Zapatát is kölcsönadja Allan játékjogáért cserébe a Napoli vezérkara, akik abban bíznak, hogy a Sarri mester által preferált 4-3-1-2-es és 4-3-3-as hadrendekbe tökéletesen beleillik majd a kőkemény fizikumú játékos.

2011-ben egyébként a hasonló szerepkörben játszó és hasonló stílusú Gökhan Inler ugyancsak az Udinesét hagyta el a Napoli kedvéért, így amennyiben Sarri számol a svájcival, könnyen lehet, hogy ők ketten egymás oldalán játszhatnak majd a jövőben a nápolyi középpályán.

forrás: azzurri.co.hu