Recent comments

Friss Hírek

Siqueira a legújabb kiszemelt

Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus egy újabb névvel toldotta meg a védelmének bal oldalára kiszemelt játékosok listáját.


Az elmúlt hetekben Alex Sandro tűnt a legfőbb jelöltnek, de mellette felmerült az AS Monaco ifjú védője, Layvin Kurzawa is, az olasz sajtó azonban most arról számolt be, hogy a Juventus az Atlético Madrid illetékeseivel tárgyal a brazil Guilherme Siqueira ügyében.

A Sky Sport Italia értesülései szerint a felek szerdán és csütörtökön is egyeztettek egymással. Siqueira mindössze egy esztendővel ezelőtt, a Granada együttesétől érkezett az Atlético Madridhoz, mintegy tíz millió euro fejében, azonban a Chelsea együttesétől viharos sebességgel visszatérő Filipe Luís távozásra bírhatja.


A hírek szerint a Juventus kölcsönben szeretné megszerezni a 29 esztendős brazil játékost, s opciós vételi jogot is szerezne jövő nyárra.

Siqueira számára nem volna ismeretlen az olasz közeg, hiszen 2004-ben az Internél kezdte európai kalandját, majd megfordult a Lazio, az Udinese és az Ancona együtteseinél is.

forrás: juventuz.blog.hu