Recent comments

Friss Hírek

Az Inter 20 milliót adna Salahért, jogi lépések jöhetnek

A La Gazzetta dello Sport információi szerint az Internazionale 20 millió eurót kínál a Chelsea-nek, hogy kivásárolhassa szerződéséből az egyiptomi szélső Mohamed Salaht.




Az üzlet kárvallottja a Fiorentina lenne, melyben Salah kölcsönjátékosként kiváló teljesítményt nyújtott. 

A firenzeiek egymillió euró letételével további egy évre meghosszabbítanák Salah kölcsönjátékát – erre a szerződés alapján lehetőségük van –, ám a szélső nem hajlandó edzésbe állni, és állítja, vétójoga van kölcsönvételével kapcsolatban. Salah ügynöke már közölte, a játékos mindenképpen elmegy a Fiorentinából, és másik olasz csapatnál folytatja.
A Chelsea igen kellemetlen helyzetbe kerülhet, mert az Inter ajánlata csábító ugyan, de a londoniak nem szeretnének jogi kötélhúzásba keveredni. Ha Salah nem áll munkába a Fiorentinánál – a felkészülés július 17-én kezdődik –, abból szinte biztosan hosszú jogi procedúra lesz, melynek végén akár el is tilthatják az egyiptomi futballistát.

Salah egyelőre nem hajlandó kommentálni a felfordulást, a Twitteren csak annyit írt, hogy nem minden médiainformáció hiteles, és tiszteli a Fiorentinát. 

forrás: NSO