Recent comments

Friss Hírek

Del Piero visszatérhet szíve hölgyéhez

A hírek szerint Alessandro Del Piero és a Juventus elnöke, Andrea Agnelli között rendeződni látszódik a viszony, így nem zárható ki, hogy játékosszerződés hiányában Alessandro Del Piero visszatér szeretett klubjához valamilyen vezetői minőségben.


A klub történetének két meghatározó alakja elég visszás körülmények között vált el egymástól, amikor is az elnök bejelentette, hogy a csatár szerződésének lejártával nem fog másik szerződést kapni a klubtól, a klublegenda pedig ezt követően 2012 nyarán távozott, és az ausztrál Sydney FC csapatához igazolt.

Azóta a Alex Del Piero megjárta Delhit is, ezt követően viszont nemigen kapkodnak utána a klubok, és ezért negyvenedik életévét betöltve várhatóan végleg szögre akasztja cipőjét.

A Leggo értesülései szerint a két félnek sikerült békét kötnie egymással, és erre utal az a tény, hogy Alessandro Del Piero és az elnök együtt kávézott a klub főhadiszállásán.

Ugyan hivatalos források még nem számoltak be semmilyen fejleményről, talán már nem is van olyan távol az az idő, amikor Alessandro Del Piero ismét az Öreg Hölgy alkalmazásába állhat, ezúttal a vezetőség részeként.

forrás: juventuz.blog.hu