Recent comments

Friss Hírek

Időre van szükségünk

Massimiliano Allegri a Juventus 2-1-es győzelmét hozó barátságos mérkőzést követően arról beszélt, hogy a játékosoknak még össze kell szokniuk, valamint értékelte egyes futballisták teljesítményét is.



„Előrelépés volt tapasztalható erőnlét tekintetében, és a csapat jól mozgott a pályán. Természetesen a számos új játékosnak meg kell ismernie egymást, így időre van szükség a passzok és a mozgások összehangolásához.
 
Az Olasz Szuperkupa itt van a nyakunkon, és ezen a lehető legjobb állapotban kell pályára lépnünk.

Sami Khedira hasznosabb volt a szélen, mint központi középpályásként. Nem játszott rosszul középen, azonban a szélen jobban mozgott, és ez a megszokott pozíciója.

Paulo Dybala kiváló minőséget képvisel, és csupán huszonegyéves, míg Simone Zaza és Álvaro Morata is fiatal. Időbe telik, míg megtanulják a játék csínját-bínját.”

Sajnos az első félidőben Giorgio Chiellini sérülten hagyta el a pályát, és állapota kérdéses.

„Meglátjuk, mi lesz a diagnózis, úgy érezte, hogy combjában görcsbe rándul az izom. Sajnos jelenleg kénytelenek vagyunk kicsit felgyorsítani az edzési folyamatot, hogy készen legyünk az augusztus nyolcadikai sanghaji döntőre, ez pedig azt jelenti, hogy a szokásosnál több kockázatot kell vállalnunk.”

Ez a sérülés újabb gondot jelenthet, hiszen nemrégiben Andrea Barzagli is háromhetes kényszerpihenőre van ítélve izomprobléma miatt.

Álvaro Morata a cseréjét követően idegesnek tűnt, és a cserepad helyett elviharzott az öltöző felé, míg a mérkőzés tovább zajlott.

„A mai nem volt Morata napja, és nem tetszik a hozzáállása. A technikai hibákon túl az igazi gond az a hozzáállása volt. Ha valami nem jött össze neki, egyszerűen megállt.

Ezért kértem meg, hogy hagyja el a pályát. Felidegesített, míg a pályán volt, aztán azonban távozott, hogy egyedül végezzen edzésmunkát.

Elég rossz hangulat van a Juventusnál, mivel mindenki azt mondja, hogy mi vagyunk az esélyesek, de ez nincs így. Ebben az évben még nehezebb lesz bajnoki címet szerezni.

Ennek a hangulatnak most gátat kell szabni, mielőtt megmérgez minket.” - zárta az interjút határozottan és kissé gondterhelten Massimiliano Allegri.

forrás: juventuz.blog.hu