Recent comments

Friss Hírek

Két évre kölcsönvennék Götzét

A pletykák szerint a Juventus a Bayern Münchennek címzett ajánlatban két évre kölcsönvenné Mario Götzét, azonban a szerződés szerint a klubnak kötelező lenne a kölcsönszerződés lejártával megvásárolni a futballista játékjogát harmincmillió euróért.


Az Öreg Hölgy Arturo Vidal távozása következtében, illetve figyelembe véve Massimiliano Allegri kérését egy trequartista iránt hajlandónak mutatkozik a Bayern München középpályásának a leigazolására, és a szombaton közzétett interjúban Mario Götze is nyitottnak mutatkozott egy torinói költözésre.

Szombaton a Marca arról tudósított, hogy az olasz bajnokcsapat tárgyalásokba bocsátkozott a bajor klubbal, és az egyezkedések lebonyolítása érdekében Giuseppe Marotta is Németországba repült.


A spanyol napilap úgy értesült, hogy az olaszok által továbbított ajánlat értelmében a középpályást két évre venné kölcsön a zebramezes együttes, és összesen megközelítőleg harminc milliót fizetne a futballistáért kötelező módon a kölcsönszerződés lejártával.

A Marca továbbá arról is beszámolt, hogy Mario Götze nem ápol túl jó kapcsolatot a Bayern München trénerével, Pep Guardiolával, és igencsak meggyőzhető lenne a távozásról.

forrás: juventuz.blog.hu