Recent comments

Friss Hírek

Megegyeztek Draxlerrel

Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus megállapodásra jutott kiszemeltjével, Julian Draxlerrel, így a torinóiaknak már csak a német játékos jelenlegi munkaadójával, a Schalkéval kell közös nevezőre jutniuk.


A korábbi hírek szerint a Schalke áldását adta rá, hogy az Öreg Hölgy tárgyaljon Draxlerrel, azonban a Sky Sport Italia most arról számolt be, hogy az egyeztetések sikerrel zárultak, s a támadó évi 3.5 millió eurós bérezést fogadott el, amely összeg bónuszok révén tovább emelkedhet.

A Schalke megerősítette, hogy mindeddig nem kapott hivatalos ajánlatot Draxlerért, így a két klub közötti tárgyalások most kezdődhetnek.

A hírek szerint a németek 30 millió eurót szeretnének tehetségükért, azonban a végső összeg várhatóan ennél alacsonyabb lesz, s ennek legfőbb oka, hogy a 21 esztendős válogatott játékos eddigi pályafutását aggasztó sérülések hátráltatták.


A Juventusnál bíznak abban, hogy végül képesek lesznek kölcsönben megszerezni Draxlert, s az opciós kivásárlási opció akkor lépne érvénybe, amennyiben a játékos a szezon során egy előre meghatározott számú mérkőzésen pályára lép.

forrás: juventuz.blog.hu