Recent comments

Friss Hírek

Spanyolországba igazolt az olasz válogatott csatára!

Alig egy év légióskodás után áll tovább, és a spanyol elsőosztályba szerződik Ciro Immobile, a Serie A egy évvel ezelőtti gólkirálya. 


A 25 esztendős csatár tavaly a Torino színeiben lőtt mindenki másnál több (22) gólt, majd mintegy 20 millióért a Dortmundhoz szerződött. Németországban azonban nem váltotta meg a világot, 24 bajnokin mindössze 3 gólt kapart össze, így érthető, hogy a sárga-feketék nem ragaszkodtak túlzottan a maradásához.

Igaz, teljesen lemondani sem akartam Immobile tudásáról, így a végeredmény egy kölcsönszerződés lett, amelynek értelmében Immobile 3 millió euró ellenében egy évre kerül kölcsönbe a Sevillához, amely az Európa-liga kétszeres címvédőjeként jövőre a Bajnokok Ligájában is elindulhat.

Újfent nem lesz tehát könnyű feladata a válogatott csatárnak, hiszen amíg idén Lewandowskit kellett volna pótolnia, új klubjánál jövőre Bacca helyetteseként számolhatnak vele, ráadásul a spanyol bajnokság – a némethez hasonlóan – általában nem a legideálisabb vadászterülete az olasz játékosoknak.

Akárhogy is lesz, a következő egy év döntő jelentőségű lehet Immobile karrierjének szempontjából.

forrás: azzurri.co.hu