Recent comments

Friss Hírek

Kurzawa lehet a befutó?

A Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici a hírek szerint élőben nézte meg a Manchester Uniteddel is hírbe hozott Layvin Kurzawát az AS Monaco keddi BL-selejtezőjén, amelyen a francia együttes a Young Boys ellen lépett pályára.




A huszonkétéves futballista jövője már jó ideje találgatás tárgyát képezi, az ő kapcsán felmerült már többször a Juventus és a Manchester United neve is.

A Juventus további védőket keres a nyáron, és több opció is felmerült a torinói klubnál, és ezen lehetőségek egyikét jelenti Layvin Kurzawa.

A Sky Italia értesülései szerint az olasz bajnok sportigazgatója Bernbe látogatott kedden, hogy megfigyelje a futballistát a svájci együttes elleni mérkőzésen.

A fiatal játékosnak sikerült gólt is szereznie a végül 3-1-es francia idegenbeli győzelemmel zárult BL-selejtező első találkozóján.

A francia futballista a klub egyik legkeresettebb játékosa a nyáron, és úgy tűnik, hogy a Juventus meg kíván bizonyosodni a játékos képességeiről, mielőtt kísérletet tenne a megszerzésére.

A posztra a másik kiszemeltje az olaszoknak az FC Porto mezét viselő Alex Sandro, akiért azonban rendkívül komoly összeget kér a portugál együttes annak ellenére, hogy a futballista a szerződése utolsó évébe lép.

Layvin Kurzawa az AS Monaco egyik legfontosabb játékosa volt tavaly, minden kiírást figyelembe véve harminckilencszer lépett pályára, szerződése pedig 2018-ig köti a hercegséget képviselő klubhoz.


forrás: juventuz.blog.hu