Recent comments

Friss Hírek

Engedélyt kaptak Draxler megkeresésére

A Schalke engedélyt adott a Juventus vezetőségének, hogy tárgyalásba bocsátkozzon Julian Draxlerrel, bár a felek még nem egyeztek meg a játékos átigazolási díjának az ügyében.


A Juve sportigazgatója, Fabio Paratici Németországba repült a napokban, hogy tárgyalásba bocsátkozzon a gelsenkircheni alakulat vezetőivel az eddig elsődlegesen szélsőként bevetett támadó futballista ügyében, akiért a Juventus huszonötmillió eurót kínál.

Mindazonáltal a Schalke 04 harmincötmillió euró körüli összegben szabta meg a játékos vételárát, és a Goal.com értesülései szerint a játékos megközelítőleg öt-hatmillió eurós éves bérre tartana igényt.

Gianluca Di Marzio értesülései szerint ezek az összegek kissé eltérnek a fent említettektől, vagyis a német klub harmincmillió eurót kér a játékosért, míg a Juve húszmillió eurót plusz bónuszokat ajánl. Továbbá az olasz újságíró szerint a játékos ötmillió eurós bérezést kér aláírásáért cserébe.

A Juventus kénytelen újabb befektetéseket eszközölni a csapatot tekintve, mert bár nyár elején érkezett Paulo Dybala, Sami Khedira, Simone Zaza, illetve Daniele Rugani, Arturo Vidal megközelítőleg harminchétmillió euróért távozik a Bayern Münchenhez, így a középpálya megerősítése elsődleges prioritás.

Julian Draxlert 2018 nyaráig érvényes szerződés köti a Schalke 04 együtteséhez, és szerződésében negyvenötmilliós kivásárlási ár szerepel, ám ez idén júniusban érvényét vesztette.

Egyes hírek szerint a Schalke már meg is találta a német játékos megfelelő utódját, aki a Bayern München egykori játékosa, Xherdan Shaqiri. A svájci futballista jelenleg az Inter keretét erősíti, ám várhatóan távozik a nyáron a komoly átalakuláson átesett milánói együttestől.

Julian Draxler a legutóbbi két szezonban viszonylag kevés játéklehetőséghez jutott sérülései miatt, így az elmúlt szezonban csupán tizenöt bajnoki jutott szerephez, és ezeken két gólt szerzett, illetve egy gólpasszt osztott ki.

forrás: juventuz.blog.hu