Recent comments

Friss Hírek

Salah már megérkezett, de a Fiorentina nem hagyja magát

Mohamed Salah ma megérkezett Rómába, hogy a Farkasokhoz igazoljon. 


A szerződés viszont még nem léphet életbe.

Salah tavasszal a Fiorentinában játszott eléggé meggyőző teljesítménnyel, nem is véletlen, hogy a firenzeiek szívesen látták volna a keretükben, élve opciós jogukkal. Bár boldognak tűnt az egyiptomi játékos és a Fiorentina kapcsolata, előbbi azonban megmakacsolta magát, és nem akart csatlakozni a toszkán csapathoz. Ezzel a lépésével pedig nem kis gondot okozott a Chelsea-nek, aki kölcsönadta, mert a Fiorentina jogi pályára vitte az ügyet.

Az olasz médiát már bejárták a képek, ahogy Salah megérkezik a római repülőtérre, de még várnia kell arra, hogy pacsizzon Tottiékkal az öltözőben. A Fiorentina ugyanis kompenzációt vár a Chelsea-től, hisz’ a firenzeiek szerint az egyiptomi az ő játékosuk, így nem volt joga a Chelsea-nek más csapatnak továbbadni.

Az angol klub és a Farkasok egy 2 millió eurós kölcsönszerződést írtak ugyanis alá. A megállapodás egyik kitétele szerint a római klubnak a kölcsönidőszak lejárta után kb. 20 millió euróért meg is kell vennie az egyiptomi szélsőt. 

Salah ügye tehát még húzódik, amíg a Chelsea és a Fiorentina nem talál megoldást, és addig hiába van Rómában a játékos, mert nem játszhat.

forrás: azzurri.co.hu