Recent comments

Friss Hírek

Higuaín egy arrogáns nőcsábász! - kitálalt a táncoslány

Gonzalo Higuaínt mostanában sokat bírálják Argentínában a Copa América döntőjében kihagyott tizenegyese és a hajrában nyújtott teljesítménye miatt.

 
Nem véletlen tehát, hogy ha egy játékosnak nem megy, a média újra és újra előveszi a „sötét múltat” és a magánéleti pletykákat. Most Natacha Jaitt táncoslány tálalt ki.

A táncoslány azzal vádolta az argentin labdarúgót, hogy folyamatosan üldözte őt, ezzel a sztorival pillanatok alatt a DiarioShow bulvár portál címlapjára került.

De ne szaladjunk ennyire előre…

Higuaín Nápolyba igazolásának pályán kívüli körülményei már a legelején zűrösnek bizonyultak. 2013 nyarán a baráti társaságával és akkori barátnőjével, Lucia Fabianival Capri partjainál hajózott, ahol egy balesetben az arccsontját és az állát érte néhány könnyebb, de annál ijesztőbb, látványos sérülés. 

Az esetről kiszivárgott fényképek nem tettek jót a támadó megítélésnek. 

A titokzatos nő Natacha Jaitt volt, egy táncoslány, aki most mindent kitálalt egy bulvárportálnak. 

„Higuaín mindig is ilyen volt, mindig a helyi lányok körül legyeskedett – mondta. – De a lányok nem bírták elviselni a természetét. Nekem egy Buenos Aires-i diszkóban mutatták be. Emlékszem, hogy a bátyám megjegyezte, ő milliomos. Engem azonban nem érdekelt, mert már akkor is nagyon arrogáns volt. Nem akarta megérteni, miért nem kap szabad utat hozzám. Én viszont nem vagyok olyan, mint a többiek. Nem érdekelt, hogy Pepitának vagy Pepitónak vagy Higuaínnak hívják. Ő sem különb a többinél, ő is csak egy fiú.”

Natacha Jaitt bevállalós, a testfestéstől sem tántorodik el.

Natacha Jaitt mellett további két lány még biztosan érdekelt volt Higuaín múltjában, így Zaira Nara és Noelia Marzol – legalábbis egy légyott erejéig. 

forrás: NSO