Recent comments

Friss Hírek

Megadnák a 30 milliót Romagnoliért

A Napoli csapata kész megadni a 28 millió eurót és 2 millió euró bónuszt a Roma fiatal tehetségéért, de a játékos Mihajlovic miatt inkább a Milanba menne.


A Roma azonban ragaszkodik a 30 milliós vételárhoz, így hiába bólintanának rá valószínűleg a déliek ajánlatára, Romagnoli nem szeretne Napoli-játékos lenni. 

Mivel a Farkasok mercatójának legfőbb célja idén Dzeko megszerzése, Sabatiniék talán mégiscsak hajlandók lesznek néhány milliót engedni az talán amúgyis indokolatlanul magas kivásárlási árból, hiszen szükségük van a tőkére a bosnyák csatár megszerzéséhez. 

Doumbia és Destro eladása továbbra is komplikált; az elefántcsontparti visszautasított már török és kínai ajánlatot egyaránt, hiszen a CSZKA-hoz szeretne visszatérni, az oroszok azonban csak kölcsönbe vinnék, a Roma pedig ezt nem engedi.

Mivel egyre inkább úgy tűnik, Romagnoli a Milanban szeretné tovább folytatni, a fővárosiak talán mégis kénytelenek lesznek rábólintani a 25 millióra, ha csak nem gondolják meg magukat a piros-feketék, és adják meg a Napoli által 30 millió euróra emelt tétet.

forrás: azzurri.co.hu