Recent comments

Friss Hírek

Ha rajtam múlna, megtartanék mindenkit

4-3-as győzelemmel kezdte meg a felkészülési időszakot az Inter, amely 4-0-s félidei előnye után tette valamivel izgalmasabbá a német Stuttgarter Kickers elleni találkozót. 


A mérkőzés után Roberto Mancini, a csapat vezetőedzője válaszolt az újságírók elsősorban a mercatóra irányuló kérdéseire.

“Shaqiri nem játszott, mert egy kicsit fáradt volt, a következő napokban meglátjuk, milyen állapotban lesz. Santon? Egy nagyszerű srác, benne is ugyanúgy hiszünk, ahogy Shaqiri-ben. Van egy listánk, amit tiszteletben kell tartani, és jelenleg annyi játékosunk van, hogy néhány embert óhatatlanul el kell majd adnunk. Ha rajtam múlna, megtartanék mindenkit. De nem fogunk valakit megtartani, aki aztán majd nem játszhat, annak nincs értelme. Kovacic? Marad az Interben.” – fogalmazott tömören a horvát csillag jövőjéről Mancini.

“Salah vagy Jovetic? Egy konferencián tréfásan megemlítettük már Salah nevét, de a helyzet az, hogy nem is igazán tudom, melyik csapathoz tartozik: a Chelsea-hez vagy a Fiorentinához? Persze ha kikerülne a piacra, érdekelne minket, de ezt most nehéz megmondani.”

“Perisic? Sok játékos van, aki érdekel minket, de olykor más csapatok is közbeszólnak, ráadásul néhány játékos szerződése nagyon összetett.”

Természetesen az elmúlt napok egyik legnagyobb pletykájáról is megkérdezték a véleményét: visszatér-e Ibrahimovic Milánó valamelyik felébe?

“Ő egy nagyszerű játékos, ha lehetőség van rá, a világ összes csapata szívesen látná, de ez nem jelenti azt, hogy újra része lesz az Inter történelmének. Nekünk itt van Icardi; ha Ibráról kérdeznek, csak azt tudom róla mondani, hogy egy nagy bajnok. Azt gondolom, hogy a PSG csatára marad, egy nagyszerű csapaté. Ha a Milanba igazolna? Ebben az esetben nagyon erősek lennének, megnyerhetnék a bajnokságot.”

Végezetül a Kickers elleni, gólzáporos edzőmeccsről is említést tett a kétszeres olasz bajnok tréner.

“Nagy örömünkre szolgált, hogy ilyen sok szurkoló buzdított minket, a szezon elején mindig, minden csapatnál nagy az izgalom. Ilyenkor előre álmodozol a bajnokság eredményéről, de fontos, hogy sokat kell dolgoznunk. Elégedett vagyok azzal, amit eddig csináltunk, de még mindig sok a tennivalónk, és le kell vonnunk a megfelelő konklúziókat. Valóban követtünk el hibákat a védelemben, de a fiúk fáradtak voltak, és ezúttal elsősorban a támadásainkra voltam kíváncsi.”

És végül egy szintén az Interhez kapcsolódó hír: Fredy Guarín elutasította a Galatasaray ajánlatát, a kolumbiait a Felipe Melo-biznisz keretén belül passzolta volna el az Inter, de Guarín a jelek szerint nem kér a BL-ben is érdekelt török csapatból.

forrás: azzurri.co.hu