Recent comments

Friss Hírek

A Barca visszautasította a 4 milliós ajánlatot

A tárgyalások folynak az FC Barcelona védőjével kapcsolatban, ám az első ajánlatnál mindenképpen jobb kell ahhoz, hogy leigazolhassák a katalánok védőjét, írja a mundodeportivo.com.

 
Adriano Correia minden bizonnyal elhagyja a Barcelonát a nyáron, miután - a katalán Mundo Deportivo szerint - már meg is állapodott egy három éves kontraktusban az AS Romaval. Az azonban még nem tisztázott, hogy mennyi is lesz a lelépési ára a játékosnak.

A brazil védő ügynöke tegnap azt nyilatkozta, hogy korrekt, türelmes tárgyalásokra van szükség ahhoz, hogy megegyezésre jussanak a felek, míg Bartomeu valamint Luis Enrique azt hangsúlyozta, ha vinni akarja valaki annak meg kell fizetnie a kivásárlási árát Adrianonak.

A végső ár valahol a kettő között lesz, ám az biztos, hogy ez 4 millió euronál több kell, hogy legyen. Az olaszok ugyanis elsőre ennyit ajánlottak a 30 éves játékosért, amit azonban a Barcelona elsőre visszautasított. 

A tárgyalások tehát folytatódnak, s minden bizonnyal meg is tud egyezni majd egymással a két klub hamarosan az átigazolás pontos összegében, ami 5-8 millió euro között lesz várhatóan.

forrás: barcanoticias.blog.hu