Recent comments

Friss Hírek

Hagyjuk Dzekót Pjanicra

Francesco Totti szerint Miralem Pjanicra kell hagyni Edin Dzeko szerződtetését, ő majd elintézi.

 
A Real Madrid elleni meccs sajtótájékoztatóján Francesco Totti képviselte a játékosokat Rudi Garcia mellett és a legendás játékos kicsit megilletődötten foglalt helyet a francia tréner mellett.

"Ez egy nagyon pozitív tapasztalat számomra, életemben most vagyok itt először. Az pedig valami nagyon érdekes dolog, hogy itt is vannak szurkolóink."- kezdte Totti.

"A 9 évvel ezelőtti tizenegyesem még mindig izgalmas emlékeket ébreszt bennem, szerencsére jól sikerült."- hivatkozott Totti a 2006-os VB-n Ausztráliának a 90. percben lőtt tizenegyesére.

"Edin Dzeko? Pjanic már beszélt vele. Remélem, hogy ő is az új szerzemények között lesz, mert ő egy top játékos, félelmetes a befejezéseknél. Ő biztosan sokat segítene rajtunk, hogy jobbak legyünk."

"Ami az edzéseket illeti, eltelt 20 év és a sebesség megváltozott, most már a sebességre összpontosítanak az edzéseken. Ez kicsit más a régebbiekhez képest, ez a módszer segítette az angol és a spanyol csapatokat hozzá, hogy jobbak legyenek, mert így erősebbek és jobban együtt dolgoznak."

"A Real elleni meccs sosem barátságos, ebben mindig van presztízs, bár nagyon sajnálom, hogy Iker Casillasszal már nem találkozhatunk. Nekem sikerült vele találkoznom és ő egy fantasztikus ember. Sokat jelent nekünk, hogy egy ilyen csapat ellen léphetünk pályára." 


forrás: asroma.hu