Recent comments

Friss Hírek

Nem hamarkodjuk el az átigazolásainkat

A Juventus igazgatója nemrégiben megerősítette, hogy a klub ajánlatot továbbított a Schalke 04 csapatához Julian Draxler ügyében, továbbá az interjúban megemlítette, hogy véleménye szerint kikkel kell majd harcra kelnie az Öreg Hölgynek a bajnoki címért.


Az interjú megjelenésével megközelítőleg azonos időben a Schalke 04 is megerősítette, hogy ajánlat érkezett a Juventustól a középpályás ügyében, amit el is utasítottak. A hírek szerint az Öreg Hölgy bónuszokkal együtt huszonkétmillió eurót kínált a német futballista játékjogáért.

„Jelenleg a piacon számos reális ajánlat mutatkozik. Ma továbbítottuk az ajánlatunkat, amelyet kiértékelésünkre alapoztunk, és véleményem szerint továbbra is elég jelentős az eltérés az álláspontok között.” - idézte Giuseppe Marotta szavait a Sky Sport Italia.

„Ez a számos ajánlat egyike volt, amelyet az átigazolási piacon tettünk. A Schalke 04 játékosáról van szó, így nyilvánvalóan végül is rajtuk múlik a döntés.

Nincs okunk sietni, a Massimiliano Allegri számára rendelkezésre álló keret erős, csupán az i-re kívánjuk feltenni a pontot, jelen esetben a pontokat.

Egy trequartista megszerzése a cél, vagy legalábbis egy megfelelő jellemzőkkel bíró középpályás leigazolása, illetve egy balszélsőt kívánunk megszerezni, aki Patrice Evra alternatívája lehet, míg Kwadwo Asamoah visszatér a sérüléséből.

Eklektikus játékosok után kutatunk, akik lehetővé teszik számunkra, hogy a csapatot több különböző felállásban pályára küldhessük. Meghatározott jellemzőkkel rendelkező középpályást keresünk.”

A Serie A menetrendje hétfőn végső formát kapott, a Juventus az Udinese ellen kezdi a bajnokságot, majd a második játéknapon az AS Roma vendége lesz.

„Mielőtt a scudetto-esélyesekről beszélhetünk, látnunk kell, hogyan is ér véget ez az átigazolási időszak. Az Inter sokat erősödött, továbbá harcban leszünk szokás szerint a Roma és Napoli csapatával.

Az AC Milan edzőt váltott, illetve számos fontos játékost igazolt, így véleményem szerint az idei az utóbbi négy év legizgalmasabb szezonja lesz.”

forrás: juventuz.blog.hu