Recent comments

Friss Hírek

Biglia igen, Vlaar nem

Igli Tare, a bajnoki dobogó harmadik fokán végző Lazio sportigazgatója megerősítette, nem fogják eladni egyik legjobb játékosukat, Lucas Bigliát, valamint nyilatkozott az átigazolási politikáról is.


“Az elsődleges cél most az eladások véglegesítése volt, hiszen az új szabályok értelmében csak 25 játékos lehet a keretben. Szükségünk van valakire a középpályán, ahogyan egy szélső támadóra is, de két ilyen játékossal befejezettnek is tekintjük a mercatonkat.”

“Elárulhatom, hogy Milinkovic-Sacic és Kishna pontosan olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint amire szükségünk van, de az átigazolási időszak kiszámíthatatlan, a dolgok pedig egyik pillanatról a másikra változhatnak.”

A sportigazgató megerősítette, Benítez szerette volna Bigliát a Real Madridba, és kitért rá, miért volt fontos az argentin megtartása.

“A fejlődésünkhöz elengedhetetlen, hogy visszautasítsuk a nagy ajánlatokat. Valóban kaptunk ilyeneket, de következetesnek kell maradnunk.”

“Biglia nagyon fontos számunkra, van még 3 éve a szerződéséből, és amikor visszatér a vakációjából, tudatni fogjuk vele, hogy elengedhetetlen számunkra.”

“Felipe Anderson nagyon értékes. Sosem határoztuk meg a pontos összeget, mert minden erőnkkel a szerződéshosszabbításán dolgoztunk.”

“Vlaart valóban felajánlották nekünk, de én úgy tudom, sérüléssel bajlódik, így nem számolhatunk vele.”

“Mario Balotelli? Őt sosem ajánlották nekünk.”

“Federico Marchetti és Senad Lulic hosszabbítási ajánlatot kapott, és remélem, hogy elfogadják, hiszen mindketten fontosak a projektünkben.”

forrás: azzurri.co.hu