Recent comments

Friss Hírek

Sikerült megvalósítanom az álmomat

Luiz Adriano, a Milan brazil csatára jelenleg a munkavállalási engedélyre vár, de közben keményen dolgozik egy személyi edzővel, hogy a lehető legjobb formában legyen.


A közelmúltban a rossoneri két csatárt is szerződtetett Carlos Bacca és Luiz Adriano személyében. 

A brazil csatár a Shakhtartól érkezett mintegy 8 millió euróért és a várakozások szerint július 13-án fog csatlakozni a csapattársaihoz.

“Nagyon boldog vagyok, hogy viselhetem a Milan mezét. Ez egy nagyszerű klub hatalmas múlttal és hagyománnyal. Sikerült megvalósítanom az álmomat. Amíg a dokumentumokat várom, addig egy Milan által összeállított edzésmódszerrel készülök. Jól felkészült akarok lenni, amikor megérkezek Milánóba. Már alig várom, hogy a csapattársaimmal edzhessek” – mondta Luiz Adriano a Globoesporte mikrofonjainak.

“Ha a Milanra gondolok, akkor olyan nagy brazil játékosok jutnak eszembe, akik a csapatban játszottak. Például Kaká, Ronaldo, Ronaldinho vagy éppen Pato, akivel együtt játszottam az Internacionalban. Válogatott? Klubszinten jól kell teljesítenem ahhoz, hogy ott lehessek a nemzei csapatba. Mindent megteszek ezért”.

A 28 éves brazil játékos 8 évet töltött a Shakhtarnál, ahol 265 meccsen 128 gólt szerzett.

forrás: acmilan.hu