Recent comments

Friss Hírek

Gyorsan meg kell tanulnom olaszul

Sami Khedira legutóbbi nyilatkozatában az olasz nyelv megtanulásának fontosságáról beszélt, illetve elmondta, hogy a BL-győzelem a célja a Juventusnál.


A középpályás ingyen csatlakozott a nyáron a Juventus keretéhez, miután lejárt a Real Madriddal kötött szerződése, és a futballista nem kívánt a továbbiakban a spanyol együttesnél maradni.

„Személyes célkitűzésem, hogy főszereplő legyek ebben a csapatban, és ezért gyorsan meg kell tanulnom olaszul.” - mondta a huszonnyolcéves német válogatott.

Miután a csapat sorozatban négy bajnoki címet nyert az utóbbi években, illetve tavaly BL-döntőbe jutott, ám sajnos ismét vesztesként hagyta el a berlini döntő gyepét, a következő évben a célok egyike a Bajnokok Ligája-győzelem lesz.

„Amikor az ember elveszít egy döntőt, a következő alkalommal még jobban munkál belül a győzni akarás. Nem lesz egyszerű, azonban ez a csapat rendkívül magas színvonalat képvisel.”

Sami Khedira július tizenhatodikán csatlakozik a Juventus keretéhez, és akkor kezdi a nyári felkészülést a következő szezon kihívásaira.

forrás: juventuz.blog.hu