Recent comments

Friss Hírek

TORINO: Tiltakoznak a Juventus és a Dortmund közott zajló tárgyalások miatt

A Torino nyilatkozat formájában jelezte tiltakozását a Borussia Dortmund és a Juventus között zajló tárgyalások miatt, s a klub elnöke úgy véli, hogy a felek megsértették a FIFA előírásait.

 
A német klub szeretné leigazolni a két torinói klub közös tulajdonában álló gólkirályjelöltet, Ciro Immobilét, azonban az üzlet megköttetéséhez mindhárom félnek közös nevezőre kell jutnia.

A héten küldöttség érkezett Torinóba, s az egyeztetéseken részt vett Giacomo Petralito FIFA ügynök is, azonban a kisebb városi klub képviselői nem kaptam meghívást a találkozóra.

"Igaz a hír, Zorc és Watzke jelenlétében tárgyaltunk Marottával, azonban nem árulhatok el részleteket." - erősítette meg az ügynök a tárgyalás tényét a Bild-nek.


A Torino ma nyilatkozatot adott ki tiltakozásképpen:

"A Torino FC megerősíti, hogy elnöke, Urbano Cairo nem kapott tájékoztatást a tárgyalásról. Amennyiben Petralito szavai igazak a megbeszélésről a Borussia Dortmund és a Juventus között Ciro Immobile átigazolásának ügyében, akkor ez azt jelenti, hogy megsértették a FIFA 18.3-as paragrafusát, hiszen a Torino is tulajdonosa a játékosnak."

forrás: juventuz.blog.hu