Recent comments

Friss Hírek

SEEDORF: Igazi csapatként játszottunk

A tegnapi Inter elleni győzelmet követően Clarence Seedorf, Adriano Galliani,Riccardo Montolivo, és Adel Taarabt is boldogan nyilatkozott.


A csapat vasárnap este 1-0-ra legyőzte a városi rivális Intert.

CLARENCE SEEDORF: “Élvezni akartam a győzelmet. A csapat a megfelelő szellemben játszott. Kicsit gyengén kezdtünk, de utána átvettük a mérkőzés irányítását. Megérdemeltük a győzelmet és a játékosok jól játszottak, bátor és intelligens futballt produkáltak. A srácok igazi csapatként játszottak. Nem tudjuk sokáig ünnepelni a derbi győzelmet, mert hamarosan az Atalanta ellen fogunk játszani, de a játékosok megérdemlik, hogy élvezzék a győzelmet, amíg el nem kezdjük a felkészülést a soron következő meccsre. Otthon érzem magam ebben a légkörben”.

ADRIANO GALLIANI: “Azt hiszem, hogy megérdemelten nyertük meg az első győztes rangadónkat a szezonban. A mérkőzést megelőzően tudtuk, hogy az Európa liga eléréséhez 9 pontra van szükségünk 3 mérkőzésen és ezért nyernünk kellett. Reméljük, hogy a hátralevő két mérkőzésen elég lesz 6 pont ahhoz, hogy jövőre szerepeljünk a nemzetközi porondon. Nézve a csapatok menetrendjét, azt gondolom, hogy 60 pont a tabellán elég kell hogy legyen. A lényeg, hogy közel három év után újra derbit nyertünk az Inter ellen. Legutóbb Pekingben tudtunk nyerni”.
 
RICCARDO MONTOLIVO: “Szerettük volna megajándékozni a szurkolókat, ez sikerült. Két mérkőzés maradt hátra a szezonból, még mindig vannak kérdőjelek, de a mérkőzés előtt 9 pontra volt szükségünk, most 6 pont kell”.

ADEL TAARABT: “Nagyon elégedett vagyok a derbin történtekkel. Legutóbb három évvel ezelőtt tudtunk nyerni és jó érzés újra győzni. Szeretem a jelenlegi posztomat, a legjobban a két támadó mögött szeretek játszani. Kezdetben a mérkőzés szoros volt, bevallom, számomra is nehéz volt, nem találtam helyet. Azt hiszem, hogy hinnünk kell az EL elérésébe. Csak a dolgunkat kell végeznünk és a lehető legtöbb pontot kell megszereznünk a hátralevő mérkőzésen kevés hibával játszva, aztán majd meglátjuk, mi lesz”.

forrás: acmilan.hu