Recent comments

Friss Hírek

SEEDORF: Enyém a felelősség a vereség miatt

A rossoneri idegenben 2-1-re kikapott az Atalantától, így egy fordulóval a bajnokság vége előtt szinte lehetetlennek tűnik az Európa ligát érő 6. hely megszerzése.


Nagy a csalódottság a Rossoneri háza táján, a nyilatkozatok is ezt tükrözik.

CLARENCE SEEDORF: “Az első félidőben némi problémát okoztak nekünk, de mi is sok helyzetet alakítottunk ki. A második játékrészben jobbak voltunk és irányítottuk a meccset. A büntető mindent megváltoztatott. Enyém a felelősség a vereség miatt. A játékosaim jól reagáltak, miután a szurkolók bedobtak egy banánt a pályára. Remélem, hogy megtalálják az elkövetőt és egy életre kitiltják a mérkőzésekről. Agresszívan játszottunk a mérkőzés elején. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzésünk lesz, hisz az Atalanta korábban már megnehezítette a Juventus dolgát. A Juve csupán a meccs végén tudta megszerezni a mindent eldöntő gólt. Csalódottak vagyunk a vereség miatt. Most már csak várnunk kell és majd meglátjuk”.

RICARDO KAKÁ: “Csalódott vagyok az eredmény és a teljesítmény miatt. Azt hittük, hogy kezünkben van a mérkőzés, amikor megszereztük a vezetést, ám jött egy tizenegyes és egy gól az utolsó pillanatban. Ezek a dolgok részei a futballnak és történnek ilyenek. A következő mérkőzésünket meg kell nyernünk büszkeségből”.

MARCO AMELIA: “Ez nagy csalódás, hisz közel voltunk a győzelemhez és nagy lépést tettünk volna az Európa liga felé. A sorsunk nem teljesen volt a kezünkben a mérkőzést megelőzően, de most nagyon nehéz lesz elérni a 6. helyet. Az elmúlt hetekben jó eredményeket értünk el és a derbit is megnyertük. Ez tényleg szégyen. A mérkőzés a kezünkben volt és nyerhettünk volna, de kikaptunk. Sassuolo? Meg kell nyernünk a mérkőzést”.

forrás: acmilan.hu