Recent comments

Friss Hírek

Sánchez: Conte nélkül nem igazolok a Juventushoz

A Mundo Deportivo értesülései szerint Alexis Sánchez határozottan elkötelezte magát Antonio Conte mellett, és úgy nyilatkozott, hogy kizárólag az olasz mester torinói maradása esetén hajlandó a Juventushoz igazolni.


A chilei válogatott és a Juventus kapcsán régóta cikkeznek az újságok egy esetleges átigazolásról, ami nem is lenne meglepő, hiszen az Öreg Hölgy még az Udinese csapatától is megpróbálta megszerezni a játékost még 2011-ben, amikor azonban a chilei támadó inkább a katalán csapat mellett döntött.

A hírek szerint a huszonöt éves futballista részét képezi annak a listának, amelyet Antonio Conte nyújtott be a vezetőségnek, és amely azokat a játékosokat tartalmazza, akiknek Torinóba kell érkezniük a nyáron ahhoz, hogy az olasz mester megújítsa szerződését a klubbal.


A spanyol országos napilap, a Mundo Deportivo pedig nemrégiben arról cikkezett, hogy nem csupán az edző ragaszkodik a játékos leigazolásához, hanem Alexis Sánchez is átigazolásának feltételeként szabta meg Antonio Conte torinói maradását.

A játékos értéke megközelítőleg harminc millió euró, idén harminchárom La Liga mérkőzésen segítette a blaugrana alakulatot, és tizennyolc bajnoki gólt szerzett, az idei kilenc BL-mérkőzésen pedig egy gólpasszig jutott.

Az olasz sajtóban pedig egyre több Juventus játékos áll ki az edző mellett, és utasítja el egyértelműen az edző távozásának gondolatát is.

forrás: juventuz.blog.hu