Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Ibrahimovic a PSG-be csábítja Abatét

Ignazio Abate korábban kirobbanthatatlan volt a Milan csapatának jobb oldali védő posztjáról, de a sorozatos sérülések miatt ebben a szezonban csak 19 bajnoki találatig jutott, bár ez is elég volt ahhoz, hogy az olasz válogatott 30 fős bő keretébe Cesare Prandelli meghívja a labdarúgót.



Ugyan minden játékos életében kimagasló szerepet játszik a VB, de közben a további karrierjére is koncentrálnia kell, márpedig a futó szerződése jövő nyáron lejár a fekete-pirosaknál. 

Két ajánlatról már biztosan be lehet számolni, az egyik az Arsenal, ahol Bacary Sagna bombabiztos elvesztése miatt keresik a helyettest, míg a másik a Paris SG. Ez már sokkal érdekesebb kérdés, mert a francia csapat egyéb “harci eszközöket” is bevetett a 27 éves védőjátékos megszerzése érdekében. 

Nevezetesen Zlatan Ibrahimovic a hét elején ellátogatott Milánóba, hogy egy könnyed ebéd közepette megvitassák a világ dolgait, a beszélgetés érdekessége, hogy harmadik félként ott volt Mino Raiola, aki egyben mindkettő játékos ügynöke. Itt már józan számítások szerint nem csak a két játékos korábbi barátságára alapozott beszélgetésről lehet beszélni, hanem várhatóan szóba kerülhetett a párizsi élet szépsége.


forrás: foci-live.hu